Kidswinkelonline
 

Nachtlampje paddestoel

Een paddenstoel als nachtlampje vindt u bij Kidswinkelonline

Bent u opzoek naar een nachtlampje in de vorm van een paddestoel? Dan bent u bij Kidswinkelonline aan het juiste adres. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Behalve een paddestoel als nachtlampje vindt u bij ons nog veel meer. We verkopen de leukste kinderkameraccessoires, uniek speelgoed en diverse cadeaus voor kinderen.

Een vrolijk nachtlampje in de vorm van een paddestoel koopt u bij ons

Onze lampen zijn niet bij de standaard speelgoedzaken verkrijgbaar. Ze zijn exclusiever en maken iets bijzonders van de kinderkamer. Ons assortiment bevat een ruime keuze uit vrolijke en originele lampen, we verkopen onder andere het merk Little Dutch.

Wij staan voor betrouwbaarheid, goede service en een snelle verzending. Bij een bestelling van meer dan 50 euro is de verzending geheel gratis. Wij garanderen dat u de lamp binnen drie werkdagen in huis heeft. Mocht de lamp niet geheel naar wens zijn, dan kunt u binnen 14 dagen de lampen gratis retourneren, en krijgt u uw geld terug.

Wat bieden wij?

Kidswinkelonline biedt u:
• Een ruim assortiment aan nachtlampjes
• Nachtlampjes in diverse vormen waaronder een paddestoel
• Gratis verzending bij een besteding van 50 euro
• Veilig betalen tegen beveiligd betaalproces
• Snelle levering, binnen drie werkdagen

Bestel uw nachtlampje in de vorm van een paddestoel nu!

Bekijk ons ruime assortiment op Kidswinkelonline en kies een mooi nachtlampje voor uw kind. Voor vragen en informatie kunt u mailen met info@kidswinkelonline.nl. Veel winkelplezier bij Kidswinkelonline!